Oana Alexandra Achiţei - Tinere Talente
17042
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17042,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Oana Alexandra Achiţei

23 ani, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia grafică

Anul, Categoria
2015, Arte plastice
Despre bursier

Fire sensibilă dar şi foarte puternică, Oana este pentru al doilea an selectată în cadrul programului Tinere Talente la secţiunea arte plastic.

„Artistul trebuie să fie deschis mereu la tot ce înseamnă nou” consideră tânăra graficiană. Oana Achiţei preferă să aleagă din diferite surse, de la diferiţi artişti, găsind inspiraţie şi în excursiile în natură şi în muzică, două dintre hobby-urile ei.

Bursa Tinere Talente, obţinută după evaluarea unui juriu exigent, înseamnă nu doar sprijin ci şi oferirea de noi perspective în dezvoltarea profesională. Cu ajutorul finanţării tânăra artistă îşi va finaliza proiectul de licenţă la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti şi va face o calatorie de documentare la Berlin.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013