Nedelea Oana - Tinere Talente
18269
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18269,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Nedelea Oana

18 ani, Liceul de muzică “Tudor Ciortea” Brașov, specializarea Vioară

Anul, Categoria
2019, Muzica
Despre bursier

De la primele ore de instrument din copilărie, Oana a fost pasionată de vioară și a luat decizia de a urma calea artistică. Se bucură de o activitate foarte bogată în domeniul artistic, fiind câștigătoare a mai multor concursuri și olimpiade naționale.
Pe lângă muzica clasică, Oana este pasionată de artă, sport, geografie, istorie și astronomie. Pe parcursul evoluției sale artistice, a avut alături profesori cu care a lucrat atât la școală, cât și în particular, dar mărturisește că susținerea cea mai importantă vine din partea mamei și a surorii ei.
Cu ajutorul bursei Tinere Talente, Oana și-a propus să participe la concursuri și masterclass-uri, având astfel oportunitatea de a lucra la îmbunătățirea și dezvoltarea calității interpretative pe scenă.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013