Picioruș Vlad George - Tinere Talente
18270
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18270,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Picioruș Vlad George

15 ani, Colegiul Național de Muzică “George Enescu” București, specializarea Vioară

Anul, Categoria
2019, Muzica
Despre bursier

Încă de la o vârstă fragedă, Vlad a participat la mai multe concursuri de interpretare unde a câștigat premii și distincții numeroase. Dintre acestea, menționăm trofeul în cadrul unui festival important din Ucraina și premiul “Steaua de aur” la un concurs de interpretare în Praga.
Pe lângă pasiunea de a studia vioara, Vlad încearcă să își împartă timpul între literatură și compoziție. Tânărul violinist mărturisește că vrea să facă voluntariat la o casă de copii, unde să predea vioara sau pianul.
A fost îndrumat pe parcursul artistic de profesorul Marin Lodrin și profesoara Elena Baltaga, cărora le este recunoscător pentru numeroasele informații, sfaturi interpretative și pentru încrederea oferită.
Cu ajutorul bursei, Vlad dorește să poată participa la masterclass-uri cu interpreți de rang internațional și să cânte împreună cu o orchestră din România.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013