Raita Cristina - Tinere Talente
18271
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18271,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Raita Cristina

23 ani, Universitatea Națională de Muzică București, specializarea Fagot

Anul, Categoria
2019, Muzica
Despre bursier

Cristina a susținut numeroase concerte, recitaluri și turnee atât în țară, cât și în străinătate. Printre aceste experiențe se numără turneul din China cu “Gotlicher Hamburg Philarmonic Orchestra” și turneele din Austria și Germania, alături de orchestra Operei din Brașov.
Tânăra artistă activează într-un cor bisericesc, acolo unde are și ocazia să dirijeze. Este studentă la Universitatea Națională de Muzică București la clasa profesorului Gödri Orban, ce i-a fost profesor și susținător în perioada studiilor. În timpul liceului, Cristina a avut susținerea profesorului Corneliu Ștefănescu.
Prin intermediul bursei, Cristina are oportunitatea de a-și achiziționa accesorii care pot influența și schimba radical calitatea sunetului fagotului, lucru pe care și-l dorește foarte mult. De asemenea, își dorește să participe la Concursul Internațional de Fagot din Iași și să își dezvolte cunoștințele în cadrul unor cursuri de măiestrie, susținute de profesori de rang internațional.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013