Burtiuc Alexandra Geanina - Tinere Talente
18604
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18604,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Burtiuc Alexandra Geanina

24 ani, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, secția Design vestimentar

Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Alexandra este studentă la Universitatea de Artă și Design, Cluj-Napoca, la secția de design vestimentar, anul II de master.

Printre realizările sale profesionale enumeră apariția lucrărilor sale în revistele Cosmopolitan România și Elle România în luna august 2018. Una dintre  realizările sale recente a  avut loc în iulie 2019, când a ajuns finalistă în cadrul unei competiții internaționale de design vestimentar, organizată de Instituto Europeo di Design, în colaborare cu Feeric și Vfair, ținuta sa fiind utilizată în campania de marketing a târgului Vfair în septembrie 2019.

Anul acesta, cu sprijinul bursei, și-a propus să participe la cât mai multe concursuri de design vestimentar de talie națională și internațională și să își realizeze colecția ca parte a proiectului de master.

Dintre pasiunile sale fac parte cinematografia, fotografia, arta, literatura, domeniul digital și psihologia.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013