Greaca Elena Livia - Tinere Talente
18608
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18608,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Greaca Elena Livia

23 ani, Universitatea Națională de Arte București, secția Arte Textile

Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Realizările Liviei pe plan artistic vizează participarea la expoziții de grup și personale, la saloane de artă și bienale. Operele sale au fost expuse în cadrul Bienalei de Arte Decorative 2019, găzduită de Centrul Cultural Palatele Brâncovenești Mogoșoaia și în cadrul Festivalului Național de Artă al Tinerilor Artiști DIPLOMA 2019. În luna iunie 2019 și-a expus lucrarea de licență, instalația artistică intitulată „GERMINAȚII”, în cadrul Expoziției de Licență și Arte Ambientale organizată la Palatul Parlamentului. O altă realizare importantă este selectarea lucrărilor sale pentru a fi expuse la Salonul Național de Arte Decorative 2020 la Palatul Cotroceni.

Cu ajutorul bursei Tinere Talente, artista și-a propus să-și continue proiectul de dizertație, să achiziționeze materiale de lucru necesare activității artistice, să participe la evenimente cu caracter artistic, expoziții și saloane de artă, dar și realizarea unor vizite de documentare în unele dintre principalele centre culturale europene.

Printre pasiunile tinerei artiste se numără lectura, iar prezența sa în acțiunile de voluntariat este o constantă a ultimilor 10 ani, Livia mărturisind că a avut oportunitatea de a lucra cu grupul de copii vizat de proiectul Generații, organizat de Fundația Regală Margareta a României.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013