Niță Marius Aram - Tinere Talente
18657
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18657,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Niță Marius Aram

17 ani, Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, Pian

Anul, Categoria
2020, Muzica
Despre bursier

Studiază pianul de la 5 ani, iar o pasiune pe care a descoperit-o în ultimii ani este colecționarea partiturilor marilor compozitori ai lumii.

Printre cele mai importante realizări ale tânărului pianist, se numără  Mențiunea la Olimpiada Naționala de Interpretare instrumentală, București (2019), participarea la Masterclass-ul de Pian de la München cu Prof. Octavian Renea, unde a avut și prilejul de a concerta. A susținut un recital și în cadrul  Festivalului „Strada Armenească”, București.

Pentru anul 2020 și-a propus să participe la concursuri, să susțină recitaluri, să investească în dezvoltarea sa profesională. Persoanele care l-au călăuzit în activitatea sa, pe care le respectă și admiră, sunt mama sa și profesorul de pian, asist.univ.drd. Sabina – Iuliana Oprea.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013