Mițiți Daniel - Tinere Talente
18655
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18655,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Mițiți Daniel

19 ani, Academia de Muzică „Gheroghe Dima” Cluj-Napoca, Clarinet

Anul, Categoria
2020, Muzica
Despre bursier

Tânărul clarinetist a obținut premii importante pentru parcursul său artistic: Locul al II-lea la Olimpiada națională de muzică 2018 desfășurată la Craiova și Premiul I la Concursul Național  „Viva la musica” 2018.

Participarea la Cluj International Music Competition și masterclass-urile din cadrul evenimentului sunt obiective pe care și le propune să le realizeze cu sprijinul bursei. De asemenea își dorește să-și achiziționeze un clarinet și accesorii pentru acesta.

Pasiunile lui Daniel pe lângă clarinet, chitară și pian, sunt baschetul și literatura. În special literatura americană contemporană scrisă de diverși autori precum Justin Cronin, autorul lui preferat.

În activitatea artistică a fost ghidat de către profesorul Sabo Marian, iar în momentul de față, studiază cu profesorul Răzvan Poptean, care îl ajută să ducă și să înțeleagă totul la un alt nivel.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013