Stănescu Isabela - Tinere Talente
18653
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18653,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Stănescu Isabela

20 ani, Universitatea Națională de Muzică București, Canto

Anul, Categoria
2020, Muzica
Despre bursier

Bursieră pentru a doua oară, Isabela a evoluat și a reușit să își atingă o parte din obiectivele ei, dintre care Premiul I la Concursul Național de Interpretare Vocală „Elena Botez” și Marele Premiu la Concursul Internațional de Interpretare Muzicală „Emanuel Elenescu” și Concursul Național de Canto Clasic „Achim Stoia”.

Este pasionată de literatură, filosofie, psihologie și în mod special de cinematografie, ceea ce a determinat-o să activeze și în domeniul compoziției muzicii de film.

Ioana Ciobanu și Narcisa Pavel sunt mentorii cărora le este extraordinar de recunoscătoare, pentru modul în care au motivat-o și au ghidat-o în cei 13 ani de când studiază muzică. În prezent, beneficiază de îndrumarea profesorului de canto Bianca Manoleanu și a Maestrului Valentin Gruescu, o sursă de inspirație a tinerei artiste.

 

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013