Scutaru Maria - Tinere Talente
18616
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18616,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Scutaru Maria

16 ani, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, secția Arte Plastice

Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Printre cele mai importante realizări ale tinerei artiste se numără cele două filme de animație, „My heroes used to share apples” și „I’ll call you later”, ambele fiind selectate în cadrul mai multor competiții naționale și internaționale de profil.

Cu ajutorul bursei își va achiziționa echipamentul tehnic necesar creațiilor sale digitale și își dorește ca lucrările sale viitoare să evolueze și să crească simultan cu experiența sa, propunându-și să creeze proiecte digitale care să îi sublinieze devotamentul și pasiunea sa pentru acest domeniu, în ciuda vârstei sale fragede.

Printre pasiunile sale se numără lectura și cinematografia. Cei care îi susțin pasiunea si talentul sunt părinții săi, iar mentorii care îi influențează munca sunt  Marius Patraș – artist vizual, Ovidiu Sabie – profesor îndrumător și Miea Grivincă – diriginte.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013