Nemțanu Daniela - Tinere Talente
18618
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18618,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Nemțanu Daniela

20 ani, Universitatea Națională de Arte București, secția Grafică

Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Printre cele mai importante realizări profesionale ale Danielei de până acum sunt participarea la expoziția în cadrul Galei Studenților Originari din Republica Moldova sau participarea la expoziții metodice și tabere de creație susținute de LAAP „Igor Vieru”.

În 2020, cu sprijinul bursei, mentorilor și al Fundației, dorește să-și expună lucrările alături de alți artiști și să-și achiziționeze materialele necesare pentru dezvoltarea sa în domeniul graficii și al designului grafic, acest sprijin fiindu-i de mare ajutor în evoluția sa pe plan artistic și îmbogățirea experienței sale profesionale.

Printre persoanele care i-au fost alături și au contribuit la dezvoltarea sa se numără Oxana Ţip, Alexandra Clapatiuc și Anatol Ghimpu.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013