Stănescu Violeta Isabela - Tinere Talente
18005
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18005,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Stănescu Violeta Isabela

18 ani, Liceul de Arte Victor Brauner din Piatra Neamt, specializarea Canto

Anul, Categoria
2018, Muzica
Despre bursier

Isabela este laureata mai multor concursuri de muzică, obținând premiul I la Olimpiada Națională de Muzică, la Concursul Național de Canto Clasic și de asemenea la Concursul Național de Teoria Muzicii “Constantin Constantinescu”.

Isabela este dornică să învețe, să se dezvolte în plan artistic și să se bucure de fiecare rezultat bun pe care îl obține și care îi dovedește că munca ei dă roade. Ea studiază canto clasic iar ca instrumente secundare a optat pentru pian și percuție. Pe lângă muzică, este pasionată de literatură, filosofie și psihologie.

Cu sprijinul bursei Tinere Talente, Isabela și-a îmbunătățit tehnica și calitățile vocale, participând la masterclass-uri susținute de solista Elena Botez și pianista Verona. De asemenea, aceasta a avut rezultate remarcabile la Olimpiada Națională de Interpretare Vocală și a putut să își achiziționeze propriul pian, instrument ce o va ajuta în studiul individual.

 

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013