Tonu Daniel - Tinere Talente
18255
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18255,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Tonu Daniel

24 ani, Universitatea Națională de Arte București, secţia Sculptură

Anul, Categoria
2019, Arte plastice
Despre bursier

Printre cele mai frumoase realizări ale lui Daniel se numără șansa de a fi profesor de educație plastică pentru un an de zile, precum și participarea la un simpozion de sculptură din Moscova, experiență ce l-a încurajat și i-a oferit o doză de inspirație. În plus, artistul s-a implicat în scenografia spectacolului “Pescărușul”, unde a avut ocazia să lucreze alături de regizorul Andrei Șerban.
Daniel este pasionat de arta teatrală, muzică, fotografie și a activat ca voluntar pentru asociația “Little People”, unde a organizat activități creative cu copiii de la secțiile de oncopediatrie.
Elena Frunze și Răilean Gheorge sunt cei care i-au fost mentori și ghizi în parcursul său artistic.
Bursa Tinere Talente reprezintă un ajutor considerabil pentru ca tânărul artist să înceapă organizarea propriului atelier. De asemenea, Daniel dorește să își dezvolte tehnica sculpturală, punând accent pe turnarea bronzului.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013