Antoneac Sebastian - Tinere Talente
18256
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18256,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Antoneac Sebastian

20 ani, Universitatea Națională de Muzică București, specializarea Clarinet

Anul, Categoria
2019, Muzica
Despre bursier

Pentru a doua oară bursier, Sebastian are numeroase realizări profesionale până in prezent, dintre care cele mai importante sunt susținerea unui concert în calitate de solist alături de Orchestra Filarmonicii Botoșani și selectarea în calitate de membru al Orchestrei Naționale de Tineret.
Pasiunile sale sunt fotografia, cititul, jocurile sportive și pianul.
În activitatea artistică este mereu susținut de familie, dar mai ales de către profesorii săi cărora le poartă un deosebit respect: Anamaria Andronic, Petru Sîia și Emil Vișenescu, oameni care au contribuit la evoluția și formarea sa.
Bursa îl ajută să își realizeze obiectivele profesionale atât prin sprijinul material oferit cât și prin mentorate care îi lărgesc orizonturile, putând astfel să își construiască o bază solidă în carieră.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013