Larisa-Elena Croitoru - Tinere Talente
18847
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18847,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Larisa-Elena Croitoru

21 ani, UNARTE București, Design vestimentar

Anul, Categoria
2021, Arte plastice
Despre bursier

Moda este limbajul prin care Larisa-Elena Croitoru își exprimă bucuria, simplitatea, sensibilitatea și curiozitatea, iar prin intermediul acesteia are posibilitatea să facă parte din procesul creativ al artei. Potențialul pe care îl deține poate aduce o schimbare binevenită în domeniul modei.

Este o fire implicată, drept dovadă proiectele la care a participat pe parcursul facultății precum V for Vintage, Wear Design ,,Obiecte grăitoare” sau expoziția de la Ambasada Italiei în România.

Cu ajutorul bursei Tinere Talente, își dorește să achiziționeze o parte din materialele de lucru necesare pentru realizarea lucrării de licență, dar și pentru viitoarele proiecte pe care le pregătește.

Pasiunile sale se învârt în jurul modei și al artei, foto-video fiind un alt domeniu care îi place foarte mult, venind în completarea modei.

Mentorii săi sunt chiar profesorii de la care învață zilnic: Sergiu Chihaia, Venera Arapu, Răzvan Vasilescu, iar în liceu a fost sprijinită de domnul profesor Gheorghiță Galan.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013