Ionuț-Florentin Piscureanu - Tinere Talente
18844
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18844,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Ionuț-Florentin Piscureanu

24 ani, Design vestimentar

Anul, Categoria
2021, Arte plastice
Despre bursier

Absolvent al studiilor universitare de licență și master din cadrul Facultății de Arte și Design din Timișoara, revine în cadrul programului în calitate de bursier-alumnus, anterior obținând bursa de trei ori consecutiv în perioada 2017-2019.

Activitatea profesională constantă s-a conturat prin prezența lucrărilor de modă în spațiul public național și internațional prin intermediul evenimentelor expoziționale, al concursurilor de specialitate sau al publicațiilor de modă. Obținerea bursei de excelență „Sever Bocu” a Universității de Vest din Timișoara – pentru întreaga activitate, pe parcursul anului universitar 2019-2020, ipostaza de finalist în cadrul International Young Designers Contest, Ucraina 2019 și prezentarea personală de modă din cadrul Feeric Fashion Week, Sibiu 2019  se numără printre cele mai importante realizări din portofoliul profesional.

Mentorul care l-a motivat constant în demersul artistic este doamna Andreea Palade Flondor, care i-a fost cadru didactic, tutore și coordonator al proiectelor de licentă și de disertație.

Bursa obținută îl va ajuta pentru continuarea activității artistice, iar oportunitatea de a cunoaște și de a lucra cu mentorii programului va fi de asemenea o resursă importantă pentru dezvoltarea personală și profesională.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013