Diana Andrei - Tinere Talente
18850
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18850,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Diana Andrei

20 ani, UNARTE București, Pictură

Anul, Categoria
2021, Arte plastice
Despre bursier

Diana este studentă la secția Pictura în cadrul UNARTE București. A absolvit Liceul de Arte Bălașa Doamna. Cu ajutorul profesorilor de atelier a reușit să-și dezvolte abilitățile artistice.

Pentru Diana Andrei arta este un mod de comnicare mai sensibil decât oricare altul, iar pasiunea ei pentru a crea a devenit o nevoie de a înțelege și de a se exprima în cât mai multe moduri posibil.

Deși specializarea sa este pictura a experimentat și experimentează cât de multe domenii ale artei vizuale, printre care gravură, sculptură  sau lucrări grafice în tuș, iar recent, în perioada de izolare și-a descoperit o nouă pasiune – arta noilor media și arta digitală.

Cu ajutorul burseri, Diana dorește să-și depășească și să își îmbunătățească abilitățile, să învățe și să colaboreze de la/ și împreună cu oameni pasionați, să exploreze pe cât se poate arta vizualului și nu numai, și să-și construiască drumul spre o carieră de artist.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013