Ioanna Dimosthenous - Tinere Talente
18853
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18853,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Ioanna Dimosthenous

19 ani, UNARTE București, Grafică

Anul, Categoria
2021, Arte plastice
Despre bursier

Ioanna este studentă la Universitatea de Arte Plastice – București, la secția de grafică, anul l Licență.

Printre realizările sale profesionale se numără participarea la concursul Internațional “Montmartre Bitola – Macedonia” unde a câștigat Paleta de aur, a participat la tabăra și expoziția acestuia; participarea la expoziția “Marea Unire a micilor artiști” organizată de Muzeul Național Cotroceni și realizarea atestatului de sculptură.

Anul acesta, cu sprijinul bursei își dorește să achiziționeze materiale specifice domeniului pe care îl studiază, cât și materiale tehnologice necesare dezvoltării ei ca artist în ramura graficii digitale, să participe la expoziții, concursuri naționale și internaționale.

Dintre pasiunile sale fac parte sculptura, dansul sportiv și fotografia. În acțiunile sale de voluntariat în cadrul asociației Mia’s Children, a lucrat cu copii proveniți din medii defavorizate. Împreună au trăit clipe minunate și prin joc, povești și sfaturi a încercat să-i îndrume spre lumea artei, cu ajutorul pașilor de dans cât și a culorilor.

 

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013