Christian Eric Pambou - Tinere Talente
18857
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18857,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Eric Christian Pambou

24 ani, Grafică

Anul, Categoria
2021, Arte plastice
Despre bursier

Christian Eric Pambou a fost bursier Tinere Talente timp de 3 ani și revine în cadrul programului în calitate de bursier alumnus.

La licență a studiat grafică în cadrul Universității Naționale de Arte din București, apoi la master artă sacră în contemporaneitate la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București.

Cu ajutorul bursei Tinere Talente a reușit să își încheie studiile de licență cu lucrarea  „În Căutarea Desăvârșirii” ce a fost expusă la Diploma și prezentată la emisiunea “NuExistăNuSePoate” cu Andreea Marin anul trecut pe TVR2. A lucrat ca Experience Designer (UI/UX Design) la una dintre cele mai importante companii de IT din lume, IBM, unde a reușit să își folosească abilitățile artistice, logice si empatice pentru a dezvolta aplicații Web si Mobile ce sunt folosite de utilizatori în toată lumea. În prezent lucrează ca Freelance Experience Designer și își îmbogățește portofoliul realizându-și lucrarea de dizertație. Când nu pictează sau creează design-uri, îsi petrece timpul înotând, alergând sau făcând snowboarding.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013