Livia Greaca - Tinere Talente
18867
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18867,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Livia Greaca

24 ani, UNARTE București, Arte textile

Anul, Categoria
2021, Arte plastice
Despre bursier

În practica de atelier a Liviei, bursieră în cadrul programului Tinere Talente pentru a treia oară, materialul textil s-a convertit în principalul mijloc de transmitere a mesajului artistic, iar lucrările sale textile se bucură de o amplă prezență expozițională. Printre cele mai importante realizări profesionale în activitatea recentă a  tinerei artistei se numără admiterea în calitate de membru în Uniunea Artiștilor Plastici din România, participarea la Salonul Național de Artă Contemporană, la Art Safari Bucharest Temporary Art Museum și Salonul Național al Artelor Decorative, Palatul Cotroceni, cât și în cadrul altor evenimente artistice în anul 2020.

Obținerea bursei Tinere Talente 2021 este un factor esențial pentru asigurarea continuității procesului de creație, cât și a prezenței expoziționale în cadrul saloanelor și evenimentelor culturale, convertindu-se în infrastructura activității artistice a Liviei. Prin intermediul acestui sprijin ea poate finaliza lucrarea sa de dizeratație, instalația artistică „MIICROGRAFII” și totodată își poate îmbunătăți abilitățile în mediul artistic digital.

Pasiunea pentru lectură în genere, pentru istoria artelor și literatura de specilitate a devenit un corolar al activității de creație pentru tânăra artistă. De asemenea voluntariatul are o prezență pregnantă în istoricul Liviei, care a participat în multe rânduri la workshop-uri cu un caracter artistic destinat copiilor, tinerilor și adulților. Livia s-a bucurat de oportunitatea de a lucra în calitate de coordonator al atelierului de imprimare 3D în cadrul proiectului Generații, organizat de Fundația Regală Margareta a României în anul 2019.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013