Dumitru Maria-Georgiana - Tinere Talente
18643
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18643,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Dumitru Maria-Georgiana

23 ani, Universitatea Națională de Muzică București, Canto

Anul, Categoria
2020, Muzica
Despre bursier

Georgiana are deja numeroase premii importante în palmaresul său, ca de exemplu: „Grand Prix Jules Massenet ” oferit de către Asociația Internațională Jules Massenet la Concursul Internațional „George Enescu” din Paris (2018), Locul I la Olimpiada Națională de Interpretare Muzicală, timp de doi ani consecutiv. A concertat în postura de solist în cadrul Galei de Operă a Festivalului C.H.E.I. A studiat în Italia, prin programul Erasmus, la Conservatorio di Musica di Parma.

În anul 2020, și-a propus să își îmbunătățească cunoștințele stilistice și tehnica vocală prin participarea la Masterclass-uri,  îmbunătățirea limbii italiene prin participarea la un curs, dar speră în acumularea unor  experiențe artistice inedite și a unor cunoștințe prețioase cu ajutorul mentoratelor și al concertelor organizate în cadrul Fundației.

Georgiana este pasionată de actorie, grafică și pictură, se implică în activității de voluntariat, în sprijinul copiilor abandonați. Este ghidată în activitatea artistică de către Conf.univ.dr. Mariana Colpos.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013