Grigoraș Theodor - Tinere Talente
18630
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18630,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Grigoraș Theodor

Bursier alumnus, 26 ani, Grafică

Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Bursier alumnus, Theodor Grigoraș s-a născut în 1993 în orașul Bacău unde a absolvit Colegiul de Artă George Apostu. Licența și masterul le-a urmat la Universitatea Națională de Artă din București, în cadrul departamentului Arte Grafice. După facultate s-a stabilit în București, unde activează în profesia artistică şi unde lucrează part-time ca profesor de educație plastică.

Consideră că cea mai mare realizare a sa este menținerea unei constanțe pe traseul artistic, depășind diverse impedimente și crescând calitativ pe măsura trecerii timpului, pe toate planurile. O altă realizare este colaborarea cu mai multe galerii de artă din București, până în acest moment reușind să deschidă șapte expoziții personale.

Cu ajutorul finanțării programului Tinere Talente 2020, dorește să își cumpere materiale, scule și aparatură diversă și pentru a experimenta lucrul cu alte materii precum:  metal, lemn, textile, dar şi pentru a-și plăti un curs pentru o specializare/calificare artistică nouă.

Îi place să citească, să se uite la documentare sau la filme pe teme psihologice, filozofice sau științifice, precum și plimbările în natură.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013