Sabina Elena Dragomir - Tinere Talente
18628
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18628,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Busieră alumna, Sabina Elena Dragomir are 27 de ani și este născută în Brașov, absolvind ulterior Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. În prezent, își finalizează studiile doctorale în domeniul artelor plastice la aceeași universitate. Sabina s-a remarcat ca bursier al programului Tinere Talente timp de 2 ani consecutiv (2015 și 2016), reușind să își construiască propriul drum în artă. Sabina se poate lăuda cu expunerea lucărilor sale în capitale europene precum Roma, Atena, Varșovia sau Budapesta.

În prezent, colaborează cu două galerii de artă contemporană, se implica în foarte multe proiecte și evenimente dedicate artei, iar în atelierul sau, aflat chiar în inima Clujului, artista continuă să își îmbogățească cercetarea artistică și să le facă cunoscut, celor care-i trec pragul, atmosfera din spatele operelor de artă și pașii prin care acestea i-au naștere.

Pentru anul 2020, Sabina își propune să organizeze expoziții importante pentru cariera sa artistică, atât în țară cât și peste hotare, în colaborare cu importante instituții culturale, menținându-și astfel activitatea profesională pe cât mai multe planuri.

În calitate de bursieră alumna, Sabina își dorește să împărtășească cât mai multe din experiențele sale personale și astfel, să ajungă să fie un suport în dezvoltarea profesională a bursierilor tineri ce fac parte din programul Tinere Talente, ediția 2020.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013