Rusu Ovidiu George - Tinere Talente
18626
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18626,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Rusu Ovidiu George

21 ani, Universitatea Națională de Arte București, secția Artă Murală

Anul, Categoria
2020, Arte plastice
Despre bursier

Pentru a treia oară bursier Tinere Talente, Ovidiu ne mărturisește că așteaptă cu nerăbdare întâlnirile cu mentorii propuși de Fundația Regală Margareta a României. Este student la Facultatea de Arte Decorative și Design București, departamentul de Artă Murală, sub coordonarea domnului profesor Cosmin Paulescu.

Printre cele mai însemnate realizări profesionale de până acum se numără numeroase expoziții personale și de grup, în țară dar și în străinătate, precum Italia sau Republica Moldova, alături de participarea la realizarea unor proiecte de pictură murală din țară și străinătate. A beneficiat de îndrumarea mai multor mentori dintre care îi menționează pe: Cosmin Păulescu, Marciuc Ovidiu, Katy Andrieș, Lăzureanu Ioan.

Suportul financiar oferit de Bursa Tinere Talente îi va fi de folos pentru achiziționarea de materiale de lucru de calitate, cărți și albume din domeniul artistic și călătorii de documentare în străinătate care îi vor dezvolta abilitățile artistice.

 

 

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013