Gudină Mara - Tinere Talente
18245
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18245,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Gudină Mara

23 ani, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Grafică

Anul, Categoria
2019, Arte plastice
Despre bursier

Pentru a treia oară consecutiv bursieră a programului, Mara se bucură de faptul că anul trecut bursa a ajutat-o să se implice în proiectul de parteneriat cu Groupe Renault România alături de alți patru bursieri, împreună cu care a realizat o pictură murală la Uzina Renault de la Mioveni.
A obținut licența de grafician și a terminat studiile din ultimul an cu medie maximă, iar în prezent realizează ilustrații și caricaturi la diverse evenimente, în paralel cu studiile masterale.
Este pasionată de lectură și sport, iar mentorul său principal este Mircea Manelici. Le este cu adevărat recunoscătoare tuturor oamenilor pe care i-a întâlnit și care au îndrumat-o.
Anul acesta își propune să investească o mare parte din bursă pentru achiziționarea de materiale de lucru, care o vor ajuta să își realizeze proiectul de disertație, fără grija aspectului financiar. În plus, își dorește să efectueze vizite de documentare în importante centre culturale din Europa, precum Londra, Paris sau Barcelona.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013