Ioana Perju - Tinere Talente
18862
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18862,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18973

Ioana Perju

23 ani, Universitatea de arta și design Cluj-Napoca, Pictură

Anul, Categoria
2021, Arte plastice
Despre bursier

Ioana Perju a absolvit Liceul de Artă din Sibiu iar în prezent beneficiează din plin de îndrumarea cadrelor didactice ale Universității de Artă și Design, Cluj-Napoca, parcurgând studiile de masterat în pictură.  A obținut bursă de merit în decursul întregilor ani precum și titlul „Magna Cum Laude” din partea Universității.

Printre cele mai importante realizări profesionale se numără expozițiile avute la muzee, galerii sau evenimente precum Diploma, Muzeul de Artă din Cluj-Napoca sau Galeria Elite Art din București.

Cu ajutorul bursei Tinere Talente dorește să achiziționeze o parte din materialele și echipamentul tehnic necesar finalizării proiectului de disertație, să participe la evenimente cu caracter artistic, cursuri precum și realizarea unor vizite de documentare, toate în scopul dezvoltării.

Printre pasiunile sale se numără sfera artei digitale, călătoritul și lectura, fundament al proiectelor artistice. Un alt lucru devenit constant în decursul ultimilor ani a fost participarea sau implementarea proiectelor de voluntariat, având oportunitatea de a realiza ateliere cu copii de la școala incluzivă sau Liceul special pentru deficienți de vedere din Cluj.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013