Păduraru Florin Paul - Tinere Talente
18247
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18247,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Păduraru Florin Paul

23 ani, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, secţia Design

Anul, Categoria
2019, Arte plastice
Despre bursier

Cele mai importante realizări ale lui Paul sunt legate de colecția de licență, apreciată la nivel național de persoane din domeniu și expusă la expoziții de profil precum Diploma 2018 București, Zain 2018 Cluj-Napoca și Cluj Design Days 2018. De asemenea, ținutele acestuia au fost recunoscute prin acordarea titlului de ,,Cea mai extravagantă ținută a serii”, la Evenimentul Elle Style Awards 2018 și participarea la Gala Wella 2018 alături de salonul Catwalk by Ramona Mîndru din Cluj.
Pasiunea sa principală e designul vestimentar, dar este interesat și de styling, make-up, fotografie și participarea la evenimente culturale. S-a implicat și în activități de voluntariat, sprijinind Asociația Down din Cluj, care se ocupă de integrarea în societate a persoanelor cu Sindromul Down.
Activitatea artistică i-a fost ghidată de mentorul Anca Pia Rusan, care l-a ajutat să evolueze atât pe plan profesional, cât și personal.
Pentru anul 2019, cu ajutorul bursei, și-a propus să creeze o nouă colecție vestimentară sub coordonarea și îndrumarea profesoarei sale, Anca Pia Rusan. În plus, își dorește să participe la târguri de profil din țară, precum Detox Market și să realizeze vizite de documentare în importante centre culturale din Europa.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei este inregistrata ca operator in Registrul National de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter personal al ANSPDCP cu nr. 0020163/14.10.2013